Cookie- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies på njords.com for at forbedre din brugeroplevelse af sitet

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men vi gemmer aldrig personlige oplysninger i en cookie.

En cookie er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Njords Bohême overholder altid EU’s Persondataforordning (GDPR) og dansk lovgivning.

Hvor længe lever en cookie?

Nogle cookies slettes , så snart du forlader et website, andre varer flere år. De fleste cookies har en levetid på 12-24 måneder. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden.

Cookies fra andre

Vi bruger cookies til at give brugerne en optimal oplevelse på sitet og til at målrette vores markedsføring.

Vi anvender Google Analytics, som sætter cookies til at samle statistik om brugen – men ikke om brugerne. Vi sætter en cookie, der fortæller sitet, om din browser kan vise javascript eller ej. Vi bruger Siteimprove til at indsamle statistik om brugeradfærd samt overvåge, om vores indhold performer efter hensigten, og vi bruger Woopra til at samle statistik om de enkelte brugeres adfærd.

Vi bruger også cookies til markedsføring.

Vi bruger cookies fra:

Google Analytics

Google Tag Manager

Jetpack

Yoast SEO

Facebook

Instagram

De indsamler anonyme data, men kan også indsamle personhenførbare data, f.eks. IP-adresser.

Sådan slipper du for cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få vejledning i, hvordan du undgår at modtage cookies, får en advarsel om cookies eller sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Ofte kan du også finde hjælp i din egen browser. Som regel skal du bare trykke F1 og så søge efter “cookie”.

Men husk, at du mister mange brugervenlige fordele, hvis du ikke vil bruge cookies, f.eks. at sitet ikke længere kan huske de informationer, du ønsker at sende til os.

Vi beskytter persondata

Hvis du deler personlige informationer med Njords Bohême, f.eks. navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer vi dem, så de ikke bruges til andet end de nødvendige formål.

Personoplysninger bruges bl.a. til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Dette kunne f.eks. være ønsket om at blive ringet op på et bestemt telefonnummer eller tilmelde sig en event.

Det er kun relevante nøglepersoner hos Njords Bohême, der har adgang til disse data.

Njords Bohême gemmer ikke personlige data, uden at du har givet samtykke.

Personlige informationer, der er blev delt med Njords Bohême, deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke.

Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Ændringer af retningslinjer

Internettet og digitale tjenester udvikler sig meget hurtigt. Dette kan medføre, at Njords Bohême bliver nødt til at ændre retningslinjerne for, hvordan vi håndterer personoplysninger.

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I tvivl – så kontakt os

Ifølge Persondataforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

Njords Bohême
2500 Valby
+45 3189 9291
hello@njords.com